Автомобілі на єврономерах: переваги та недоліки

На дорогах України останнім часом значно збільшилася кількість авто на єврономерах. Дивна річ, але такі автомобілі все більше і більше користуються попитом на авторинку. Багато людей навіть готові поїхати за кордон, щоб пригнати автівку на євробляхах. Смішно сказати, але навіть якщо Ви самостійно поїдете в Європу, знайдете там машину, приженете її в Україну і розмитните – це може виявитися значно вигідніше, ніж купувати її тут, на авторинках України. Без сумніву, така популярність нерозмитнених авто викликала появу на авторинку нової послуги – пригон авто.

Пригон авто з-за кордону – це зручний спосіб задешево купити авто своєї мрії без особливих труднощів та проблем. Адже є люди, які знайдуть машину, приженуть її і при необхідності, допоможуть з розмитненням. У такої послуги, звичайно, є багато як плюсів, так і мінусів.

Переваги купівлі автомобілів на єврономерах з послугою пригону:

  • В рази дешевше, ніж купувати розмитнене авто в Україні;
  • Великий вибір автомобілів різних марок, моделей та комплектацій;
  • Авто, як правило, знаходиться у значно кращому стані;
  • Є можливість придбати авто в будь-якому стані: від пошарпаного або битого, до майже ідеального чи нового;
  • Є велика кількість спеціалістів, які готові пригнати для Вас машину з будь-якого кінця Європи спеціально під Ваше замовлення з гарантією за невисоку плату.

Безсумнівно, при купівлі автомобіля на євробляхах Ви можете зіткнутися з такими проблемами або недоліками:

  • Недобросовісні продавці авто, які можуть брехати або недомовляти деякі нюанси;
  • Сумнівні компанії-шахраї, які обіцяють пригнати авто, а самі зникають з Вашими грошима;
  • Тяжкий, довгий та недешевий етап розмитнення.

По правді сказати, якщо Ви знайдете добросовісних спеціалістів, то всі ці проблеми обійдуть Вас стороною. Адже є безліч компаній, які добре зарекомендували себе в інтернет просторах і вже роками допомагають українцям знаходити ідеальні авто за низькою ціною. Вони шукають найкращі варіанти за найприємнішими цінами. Їх спеціалісти ретельно обдивляються та перевіряють автомобілі. Крім того, вони можуть допомогти швидко та недорого розмитнити авто на єврономерах.

Головне, будьте обережними та уважними з вибором продавця або компанії. Ретельно обдивляйтеся авто, читайте відгуки про компанію по пригону автомобілів з Європи і звертайтеся лише до перевірених спеціалістів. Лише так Ви зможете вберегти себе від шахраїв, зекономити кошти та купити авто, про яке так давно мріяли.

[ratings]

Средняя оценка 5 / 5. Количество оценок: 2

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

  1. Статьи
  2. Автомобілі на єврономерах: переваги та недоліки
Call Now ButtonЗателефонувати зараз