Антигравійні плівки на авто: особливості та переваги

Навіть один випадково вилетівший камінь з-під коліс автомобіля може завдати чимало клопоту. Антигравійна плівка машини захистить транспорт від таких проблем. 

Що таке антигравійна плівка

Це спеціальне покриття, що забезпечує захист кузова і його окремих частин від негативного впливу. Плівка не допустити пошкодження транспорту від:

  • гравію;
  • бруду;
  • води;
  • гілок;
  • дрібних предметів.

Все це вилітає як від самого автомобіля, так і від машин, які йдуть попереду. Товщина плівки дорівнює 1.00-2.15 мм. Вона може бути литою, поліуретановою, ПВХ і вініловою.

Антигравійну плівку встановлюють для захисту від подряпин сколів. Це вигідний варіант, оскільки на відновлення кузова авто піде ще більше коштів. А значить, що це ще й економія.

При невеликій аварії покриття допоможе захистити машину від пошкоджень. Ще антигравійна плівка вважається самовідновлюваною. У ній є шар, який активується при нагріванні та самозатягується. Тому пошкоджень не буде.

Особлива властивість – гідрофобність. Цю плівку встановлюють і для захисту від бруду. Досить її просто змити водою. Бруд не буде прилипати і вбиратися.

Основні переваги антигравійної плівки

До плюсів відносять такі властивості:

  1. Плівка довговічна. Вона захищає кузов на багато років. При цьому догляд дуже простий: досить її мити і полірувати.
  2. Покриття непомітно, воно точно перевіряє контури авто. Ще захист не заважає світлу, який виходить від фар.
  3. Плівка пропускає промені сонця. Ще вона не псується від агресивних рідин, хімії.

Якісні матеріали не мають недоліків. Тільки ненадійна продукція деформується, тьмяніє, жовтіє. Тому до вибору слід підходити грунтовно.

Варіанти обклеювання антигравійної плівкою

Можливо 2 варіанти обклеювання:

  1. Часткова. Плівка наноситься на крайню смугу капота, бампер, фари, крила і дверні ручки.
  2. Повна. Обклеюється весь автомобіль.

Процедуру краще замовляти у фахівців, які мають досвід у цій роботі. Вони виконують зачистку і сушку поверхонь, які потрібно обклеїти. Потім за шаблоном вирізаються деталі, які підійдуть за формою і розміру. Плівку оброблять від основи, а потім приклеюються. Процедура виконується акуратно, щоб не було складок і пустот. Залишається підсушити поверхню, після чого можна їхати.

Средняя оценка 0 / 5. Количество оценок: 0

Оценок пока нет. Поставьте оценку первым.

  1. Статьи
  2. Антигравійні плівки на авто: особливості та переваги
Call Now ButtonЗателефонувати зараз